Premsa

Acreditacions mitjans comunicació
TARRACO VIVA 2023

Els mitjans de comunicació que vulgueu cobrir informativament Tarraco Viva 2023 podeu demanar acreditació enviant un mail a premsa@tarracoviva.com abans del dissabte 13 de maig indicant el següent:  

– Acte/s al/s que voleu assistir
– Nom i cognoms de cadascun dels professionals
– Mitjà de comunicació al qual pertanyeu, especificant la tasca que feu (redactor, càmera, gràfic…). Si sou freelance, indiqueu-ho.

Qui pot sol·licitar-les?

Podeu sol·licitar l’acreditació de premsa els periodistes, fotògrafs, càmeres, tècnics i productors que treballeu per a mitjans offline i/o online i que cobriu informativament Tarraco Viva 2023.

Data límit per enviar peticions: dissabte 13 de maig 2023.

Rebreu l’acreditació en format digital al mateix correu electrònic, la qual haureu d’ensenyar a l’organització a l’entrada de l’acte o dels actes que hagueu indicat.
Us podreu acreditar un màxim de dos professionals del mateix mitjà per cada acte. 
A l’interior de cada acte, la localització serà a peu dret. Es pot enregistrar un màxim de 10 minuts de l’acte (si no heu fet una petició específica a banda).

Per a qualsevol dubte o sol·licitud de material podeu contactar directament amb l’equip de comunicació i premsa de Tarraco Viva 2023.

Per a qualsevol dubte o sol·licitud de material podeu escriure'ns a aquest correu electrònic o trucar a:

Comunicació i premsa

Comunicació i premsa
Tarraco Viva 2023
premsa@tarracoviva.com
www.tarracoviva.com

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.