On allotjar-se – Càmpings

CÀMPINGS DE TARRAGONA AMB EL FESTIVAL TARRACO VIVA

Des de fa bastants anys l’Agrupació de Càmpings de Tarragona col·labora amb el festival facilitant allotjaments a grups participants en el festival. Es tracta d’una col·laboració important pel festival, no només pel que suposa de suport directe (aportació en espècie pel Festival) sinó que a més suposa una aportació en l’àmbit de la prescripció de la nostra ciutat molt notable, ja que totes aquestes persones que participen durant el festival es converteixen en divulgadors de la qualitat turística de Tarragona.
També és important aquesta col·laboració per que una gran part del públic que segueix el festival any rere any és bàsicament un públic familiar que no només acudeix al festival atret per la programació de divulgació històrica sinó que a més l’interessa descobrir una ciutat mediterrània amb els seu litoral de platges i el seu llegat monumental en general.

És per això que si teniu pensat visitar la ciutat, gaudir del festival i de les platges i el mar de Tarragona, els càmpings de la ciutat us ofereixen una bona oferta per la vostra estada.