Tarraco Viva, doblement premiada per la Vanguardia i el Col·legi de Periodistes de Tarragona

Comparteix aquest post

El Festival Tarraco Viva ha estat premiat en dues ocasions, al mes de juny i al mes de juliol, pel Col·legi de Periodistes i pel suplement ‘QuèFem?’ de la Vanguardia, respectivament.

D’aquesta manera, el festival va ser guardonat, el passat 7 de juliol, amb el premi especial ’25 anys QuèFem?’, als PremisQuèFem2023, els guardons del suplement de La Vanguardia que reconeixen 12 iniciatives d’oci i cultura. El director del festival, Magí Seritjol, va recollir el premi acompanyat del regidor de Patrimoni de Tarragona, Nacho Garcia Latorre , i de la mà d’Olivia Valderrama, propietària de Mastinell. El Gran Teatre del Liceu, el Barcelona Film Fest, el Temporada Alta i l’IDEAL Barcelona han estat algunes de les moltes altres iniciatives premiades!

 

Per altra banda, un mes abans, el 12 de juny, el festival també va rebre la Petxina Oberta als Premis Petxina 2023, organitzats pel Col·legi de Periodistes de Tarragona, en reconeixement al bon tracte als mitjans de comunicació, periodistes i professionals de la comunicació.

Moltes gràcies pels dos guardons, seguirem treballant per aprendre i gaudir de la història!

altres posts