En marxa la 25ª edició de Tarraco Viva!

Comparteix aquest post

La ciutat romana i els 100 anys de l’inici de la descoberta de la Necròpolis protagonitzen aquesta edició

Els 1900 anys de l’estada de l’emperador Adrià a Tàrraco, el segle de la descoberta de la Necròpolis romana i les dues dècades de la creació de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica són tres efemèrides que celebrem en aquesta nova edició de Tarraco Viva que ja està en marxa. Però n’hi ha una altra que sobresurt per sobre de la resta: Les 25 edicions del festival. Aquesta xifra rodona ens impulsa a seguir treballant com fins ara i a gaudir del patrimoni històric de Tarragona de la millor manera.

‘Vint-i-cinc anys aprenent i gaudint del patrimoni històric’ és el lema d’una edició molt especial, i no és en va. Durant aquests anys, Tarraco Viva ha procurat fer la millor divulgació, sempre a partir del coneixement científic de la història i amb un ventall inacabable de formats. Aquest 2023, les cartes ja estan tirades: comença el joc. Del 8 al 21 de maig us convidem a gaudir amb nosaltres d’un viatge a l’antiga civilització romana que ens permetrà conèixer els nostres orígens i la passió per la història. Al web del festival trobareu tota la informació dels actes, formats, entrades i horaris.

Aquesta 25ª edició és un moment especialment indicat per tornar a donar les gràcies a les milers de persones -participants, públics i col·laboradors- que han tingut el festival durant tots aquests anys. És un suport sense el qual Tarraco Viva no podria celebrar aquestes dues dècades i mitja. A tothom, moltes gràcies!

altres posts